Mediteren met de Sterren

Hoe doe ik dat?

Laat de sterren je gratis helpen bij mediteren!

01
Voor elk sterrenbeeld 4 meditaties

Een week lang elke dag dezelfde meditatie doen is geweldig effectief. Je krijgt in deze cursus 48 horoscoopmeditaties voor de betreffende periode, bijvoorbeeld vier Rammeditaties voor maart/april. Sommige meditaties zijn met een visualisatie of een mantra.

02
Uit de oorspronkelijke bron

Deze meditaties heb ik gevonden in een boekje uit 1997 van uitgeverij Verba. Auteurs zijn Margit en Ruediger Dahlke, psychotherapeuten met medische en astrologische achtergrond. Hun teksten heb ik bewerkt en voorzien van inleidingen, geïnspireerd op de zwarte lichten astrologie.

03
Wanneer werken de meditaties het beste?

Als je de betreffende meditaties doet in de periode waarin je verjaardag valt, werken ze sterk. Maar ook zonder die extra impuls is het goed om eens mee te gaan met het verloop van de tekens aan het firmament.

04
Wow, zomaar gratis!
  • Kies een vast dagelijks moment. Dat helpt om door te zetten.
  • Doe een week dezelfde meditatie
  • Het is een gratis kennismaking. 
  • Na je aanmelding kun je onmiddellijk beginnen
  • Online altijd toegang
  • Vragen staat vrij, ik beantwoord je emails absoluut

Meld je nu aan en krijg onmiddellijk 'Mediteren met de Sterren'

+

zo nu en dan mijn ZenZin Notes

astrologische meditatie

Hallo,

Hieronder een ingekort voorbeeld van een astrologische meditatie uit de Leeuw horoscoop

Hartmeditatie, week 32

Deze hartmeditatie is uit de christelijke traditie, het Jezusgebed. Het is gemaakt door Ignatius van Loyola, stichter van de Jezuiten orde.

In deze meditatie laat je de naam Jezus onophoudelijk weerklinken in je hart. Je kunt ook een andere naam gebruiken, bijvoorbeeld 'Boeddha'. Of je zegt 'ik ben'. Hoe je dat doet is aan jou. Je kunt je de naam bijvoorbeeld voorstellen 'oplichtend', stralend in je hart, je kunt hem in je hart horen, je kunt hem gewoon aanwezig in je hart voelen. Hoe, dat maakt niet uit.

Zoek een plek waar je een half uur rustig kunt zitten. Mediteer eerst zoals je gewend bent totdat de dagelijkse beslommeringen naar de achtergrond zijn verdwenen. Laat dan de naam als een mantra in je hart 'schommelen'.

>
Success message!
Warning message!
Error message!